18 nieuwe commerciële partners voor RSC Anderlecht

We hebben de voorbije maanden de vernieuwing van RSC Anderlecht ingezet. De nieuwe ploeg heeft een groot aantal veranderingen doorgevoerd om de beleving van de fans gevoelig te verbeteren.

Zo hebben we onder meer een gloednieuw fandorp ingericht, nieuwe digitale diensten ingevoerd die het comfort van de supporters verbeteren en 1000 extra plaatsen achter het doel toegevoegd.

Sinds de komst van de nieuwe directie hebben we, met de steun van een groot aantal partners, een grondige make-over van de hospitality ruimtes doorgevoerd en geïnvesteerd in nieuwe eigentijdse formules en diensten.    

De nieuwe initiatieven hebben hun vruchten afgeworpen.

Steeds méér bedrijven binden zich aan de club.

Zo hebben een groot aantal bestaande partners hun verbintenis met ons verlengd en mogen we maar liefst achttien nieuwe bedrijven verwelkomen. RSC Anderlecht mag vandaag rekenen op 32 commerciële partners die stuk voor stuk een hoofdrol spelen in de Brusselse en Belgische economie.

Dit is goed nieuws voor de fans. Onze commerciële partners helpen de club om méér middelen vrij te maken die ten goede komen van de supporters.

RSC Anderlecht wil, langs deze weg, de bestaande partners oprecht danken voor hun trouw en de nieuwe partners verwelkomen.

Als bijlage treft u een overzicht van de bestaande en nieuwe partners van RSC Anderlecht.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be