Aanvaller Luis Vázquez komt over van Boca Juniors 

Aanvaller Luis Vázquez komt over van Boca Juniors 

De Argentijnse spits tekent een contract van 5 seizoenen bij RSCA 

Bienvenido, Luis Vázquez. De Argentijnse spits komt over van Boca Juniors en tekent een contract van 5 seizoenen bij RSCA.  

Luis Vázquez is een centrumspits van 1,90 meter die werd opgeleid in zijn thuisland bij Club Atlético Patronato. In de zomer van 2020 maakte hij de overstap naar de beloftenploeg van Boca Juniors, om er een jaar later bij de A-ploeg aan te sluiten en zijn debuut te vieren in het mythische La Bombanera.  Bij Boca Juniors speelde Luis uiteindelijk 99 wedstrijden waarin hij 16 doelpunten scoorde en 7 assists afleverde. 

Luis zal aansluiten bij de groep van zodra alle administratieve formaliteiten in orde zijn. 

CEO Sports Jesper Fredberg: 

"We hebben lang aan deze transfer gewerkt, dus uiteraard zijn we erg blij om Luis bij de club te verwelkomen en hem vast te leggen voor de lange termijn. Op deze manier kunnen we hem ook de tijd geven om zich te integreren, zowel op als naast het veld. Met zijn kwaliteiten en scorend vermogen zal hij ons zeker extra opties bieden in de aanval." 

Luis Vázquez: 

“Ik kwam als jonge speler aan bij een grote club als Boca Juniors en zet nu de stap naar het Europese voetbal. Ik ben vereerd dat dat bij zo’n mooie club als Anderlecht kan, met zijn rijk verleden aan succesvolle Argentijnse spelers. Ik ben een speler die graag loopt en druk zet, veel intensiteit in zijn spel legt en altijd alles geeft op het veld, maar ook oog heeft voor zijn ploegmaats. Ik kijk ernaar uit om deze kleuren te verdedigen.” 

 

 

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Royal Sporting Club Anderlecht
Lotto Park
Avenue Theo Verbeecklaan 2
B-1070 Brussels