Brusselse sterrenchef Yves Mattagne kookt vanaf volgend seizoen in het Lotto Park

Met maar liefst 7 restaurants en plaats voor 1.500 culinaire gasten is het Lotto Park dé premium bestemming voor gastronomie in het voetbal. Vanaf volgend seizoen komt daar een bijzondere sterrenchef bij. Niemand minder dan de Brusselse topchef Yves Mattagne, bekend van de tweesterrenrestaurants Sea Grill en Villa Lorraine, zal achter het fornuis staan in twee toprestaurants in het stadion van RSC Anderlecht.

Eerst en vooral is er ‘Le Saint Guidon by Yves Mattagne’. De sterrenchef, geroemd om zijn creativiteit en durf, zal er op thuiswedstrijden een gevarieerd gastronomisch 4-gangenmenu en een uitzonderlijke wijnkaart aanbieden. 

In ‘La Table du Chef’ neemt Yves Mattagne zijn gasten mee op reis. Het restaurant is gebaseerd op het concept van foodsharing en wordt zo de perfecte plek voor wie een hoogstaande culinaire ervaring wil delen met zakelijke relaties of vrienden. 

De CEO’s van onze belangrijkste partners konden vrijdag al een eerste keer genieten van de innoverende concepten die Yves Mattagne vanaf volgend seizoen op de borden in het Lotto Park zal toveren. De vuurdoop voor het grote publiek is voorzien tijdens de galawedstrijd, een week voor de start van het nieuwe seizoen.

Ongeëvenaard aanbod

Met 7 gastronomische restaurants is het culinaire aanbod in het Astridpark hoe dan ook

ongeëvenaard. Van de elegante keuken van Yves Mattagne in de prestigieuze Saint-Guidon, tot de Brusselse klassiekers in Bistro Le Ket. Met daarnaast ook nog 40 loges, 3.000 premium business seats en een business club van meer dan 500 bedrijven en 2.500 business klanten, biedt RSC Anderlecht meer dan ooit de meest verfijnde voetbalbeleving van het land. Ontdek alle verschillende formules op rsca.be/businessclub.

CEO Non-Sports Kenneth Bornauw:

“Gastronomie is een zeer belangrijke pijler voor de beleving van onze klanten en we willen onze reputatie op dat vlak de volgende seizoenen meer dan ooit waarmaken. We zijn dan ook zeer verheugd dat Yves Mattagne twee van onze restaurants onder zijn hoede zal nemen. Chef Mattagne staat al decennialang garant voor topkwaliteit. Maar Yves is vooral ook een geboren & getogen Brusselaar en een ambassadeur van de wereldkeuken die inspireert met de verhalen achter zijn gerechten.”

Chef Yves Mattagne:

“Deze uitdaging is een prachtig nieuw avontuur. Als Brusselaar was ik als kind al fan van RSC Anderlecht en droomde ik ervan om de nieuwe Ludo Coeck te worden. Ik koester dus erg mooie herinneringen aan de club. Ik kijk er enorm naar uit om mijn ervaringen te delen met de supporters van RSC Anderlecht, met gerechten uit de wereldkeuken en klassieke referenties.”

Lara Spaan, Sales Director RSC Anderlecht:

“De komst van Yves Mattagne kadert in een vernieuwde Business Club, waar we erg trots op zijn. Met RSC Anderlecht blijven we inzetten om de meest premium bestemming voor corporate entertainment in België aan te bieden, waarbij bedrijfsleiders en beleidsmakers elkaar ontmoeten in de meest verfijnde voetbalbeleving van het land.”

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be