Colassin verlengt tot 2025

Antoine Colassin (26/02/2001) voetbalt de volgende 4 seizoenen voor RSC Anderlecht.

Colassin brak vorig seizoen door onder méér in zijn eerste wedstrijd te scoren in de topper tegen Club Brugge. De jonge spits komt uit de jeugdopleiding van paars wit en is al enkele seizoenen jeugdinternational (U15, U16, U17 en U19)

“Antoine Colassin is niet alleen talentvol maar hij is ook leergierig. De manier waarop hij evolueerde van een infiltrerende middenvelder naar centrumspits is sprekend voor zijn uitstekende instelling. Antoine heeft zeker nog een grote progressiemarge en het is aan onze staf om hem dagelijks beter te maken. Deze contractverlenging is daarenboven opnieuw een bevestiging van onze uitstekende jeugdopleiding”, aldus Peter Verbeke, sportief directeur van RSC Anderlecht.

Ook Antoine Colassin is tevreden met deze nieuwe stap: “Ik had niet veel tijd nodig om in te gaan op de contractverlenging. RSCA is niet alleen de club van mijn hart maar de club reikt mij alle middelen aan zowel op als naast het veld om mijn carrière verder uit te bouwen. Ik wil langs deze weg mijn ouders en mijn zuster danken voor alle steun de voorbije jaren. Ook zij hebben een groot aandeel in wat ik tot vandaag bereikt heb.”  

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be