COVID 19 – RSC ANDERLECHT SCHORT ALLE TRAININGEN OP NEERPEDE OP EN STUURT SPELERS NAAR HUIS

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen en maatregelen in de strijd tegen het COVID-19 virus hebben de sportieve staf, de medische staf en het management van RSC Anderlecht besloten om met onmiddellijke ingang alle trainingen op Neerpede op te schorten. Deze beslissing is genomen na overleg met externe medische experten, in het belang van de algemene en individuele gezondheid.

De club vraagt de spelers om thuis te blijven en hun conditie te onderhouden via individuele trainingsprogramma’s die door de staf zullen worden opgesteld. Spelers en staf zullen via digitale communicatie in nauw contact blijven met elkaar.

Op deze manier wil RSC Anderlecht haar verantwoordelijkheid opnemen in de wereldwijde strijd die de verdere verspreiding van het virus moet tegengaan. Door het annuleren van de groepstraining probeert de club bij te dragen tot het afvlakken van de curve met het aantal dagelijkse besmettingen.

Omwille van het belangrijke menselijke aspect krijgen buitenlandse spelers de toestemming om naar de familie in hun vaderland te reizen. Hierbij dienen ze rekening te houden met de nationale en internationale richtlijnen. Vanzelfsprekend volgen ze ook de algemeen geldende, proactieve maatregelen die overheden hebben voorgeschreven. (thuis blijven, handen wassen, afstand houden van derden, enz…).

 

Recevez des mises à jour par e-mail

En cliquant sur « S'abonner », je confirme avoir lu et accepté la Politique de confidentialité.

À propos de Royal Sporting Club Anderlecht

Contact

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be