Internationale Vrouwendag: RSC Anderlecht en Telenet vieren alle Sporting Girls

Speelsters Véronique Zang Bikoula, Lore Jacobs, Juliette Vidal & Marie Minnaert
Speelsters Véronique Zang Bikoula, Lore Jacobs, Juliette Vidal & Marie Minnaert

Op Internationale Vrouwendag eert RSC Anderlecht alle meisjes die voetbal en Sporting in hun hart dragen. Van de meest toegewijde fans tot zij die eenvoudigweg een zwak hebben voor onze kleuren. Daarom krijgen onze Sporting Girls hun eigen sjaal. Daarnaast zwaaien op 23 maart, bij de eerste wedstrijd van de play-offs tegen Club YLA, de deuren van het Lotto Park open voor iedereen. De tickets voor deze wedstrijd met aftrap om 13u30 zijn uitzonderlijk gratis. 

More girls in football. Al drie jaar werken RSC Anderlecht en Telenet, de hoofdsponsor van de RSCA Women, samen om meer meisjes de stap te laten zetten naar het voetbal. Deze samenwerking heeft niet alleen betrekking op de speelsters op het veld, maar geldt ook voor al die meisjes die liever supporteren op de tribune.

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag eert RSC Anderlecht alle Sporting Girls. Zowel de meisjes die bij elke thuiswedstrijd van zich laten horen in ons stadion als zij die op een meer discrete manier van het spelletje genieten. Van de meisjes met paars bloed tot de meisjes die gewoon een zwak hebben voor onze kleuren. Een ode aan alle Sporting Girls.

Een sjaal voor elke Sporting Girl

Elke vrouwelijke abonnee van het eerste team en alle abonnees van RSCA Women, ontvangen daarom een sjaal speciaal ontworpen voor Sporting Girls.

Als je aan de bovenstaande criteria voldoet, ontvang je een e-mail waarin wordt uitgelegd hoe je de gloednieuwe sjaal kan bemachtigen. Draag de sjaal met trots, of het nu bij wedstrijden van het mannenteam is of bij de duels van RSCA Women.

Lotto Park zwaait open voor RSCA Women

Maar daar blijft het niet bij. We nodigen al onze supporters - Sporting Girls én boys - nu al uit voor een onvergetelijke dag. Op zaterdag 23/3 verwachten we zoveel mogelijk paars-witte fans voor de eerste play-offwedstrijd van de RSCA Women tegen Club YLA (aftrap 13u30).

Naast een confrontatie tussen twee topteams uit de Lotto Super League, zullen er ook buiten het veld tal van activiteiten plaatsvinden.

Verwacht een dag vol sfeer, met tal van activiteiten zowel op als naast het veld. Demonstreer je freestyle-skills tegen Juliette, laat je schminken en geniet van de fanfare met hapjes en drankjes rond het stadion.

In het Lotto Park worden fans ondergedompeld in the Sound of the Stadium, zal er een penalty shoot-out plaatsvinden aan de rust en zal speciale merchandise bijdragen aan een topsfeer.

Reserveer je ticket

De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 23 maart om 13.30 uur tegen Club Brugge. Tickets zijn gratis en alle Sporting-fans zijn welkom. Je hoeft je alleen maar te registreren op ticketing.rsca.be.

Of het nu met je familie, eigen voetbalteam of met vrienden is: iedereen is welkom. Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken.

Alle praktische informatie over de wedstrijd vind je op rsca.be/andyla.

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be