Mustapha Bundu voor vier jaar naar RSC Anderlecht

De 23-jarige polyvalente aanvaller uit Sierra Leone komt over van Aarhus GF

Mustapha Bundu speelt de komende vier seizoenen in het paars en wit. Hij kwam sinds 2016 uit voor de Deense eersteklasser Aarhus GF, waar hij vorig seizoen 10 doelpunten scoorde en voor 12 assists tekende. Hij zet vandaag zijn handtekening onder een contract tot 2024. Bundu zal spelen met rugnummer 19.

Bundu is een spelersprofiel dat we nog niet hadden in onze kern. Hij is aanvallend polyvalent, maar in de eerste plaats een flankspeler. Als flankspeler koppelt hij snelheid aan fysieke kracht. Hij zoekt graag de diepte op zonder bal. Mus heeft getoond dat hij in de Deense competitie beslissend kan zijn met goals en assists en moet nu bij RSCA de volgende stap in zijn ontwikkeling zetten. Zijn komst zal zorgen voor extra concurrentie en dat is absoluut noodzakelijk in een topclub.", vertelt Peter Verbeke, sportief directeur van RSC Anderlecht.

"RSC Anderlecht is een grote club. Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe ploegmaats en de trainersstaf. Hier kan ik me verder ontwikkelen en mijn steentje bijdragen aan het aanvallende voetbal dat Anderlecht brengt", vertelt een opgetogen Mustapha Bundu.

Jan Gatz

Press Manager, RSC Anderlecht

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be