Nieuw : RSCA Fans kiezen de man van de match

RSC Anderlecht en partner Allianz bieden een nieuwe activatie aan de supporters van paars wit

RSC Anderlecht en partner Allianz introduceren bij de start van de play-offs een nieuw interactief platform om de trouwe supporters intenser te betrekken bij de wedstrijden van hun favoriete ploeg.

Dankzij “Allianz Man of the Match” kunnen fans via het online platform van RSC Anderlecht en Allianz de beste RSCA-speler van de wedstrijd kiezen.

De actie loopt tijdens de 5 Play-Off thuiswedstrijden van RSC Anderlecht.

Iedereen mag meespelen, ook de fans die niet in het stadion de club aanmoedigen.

Partner Allianz ontwikkelde samen met de club een platform waar de supporters tot de 90ste minuut op kunnen stemmen.  Na elke wedstrijd wordt een supporter door partner Allianz beloond met een leuke prijs.

De wedstrijd is toegankelijk via de digitale media van RSC Anderlecht: www.rsca.be,  www.facebook.com/rsca.be , @rscanderlecht (twitter) en de mobiele applicatie (“RSCA official by Proximus”) en via de sociale media van Allianz: www.facebook.com/AllianzBelgium  en @AllianzBelgium (twitter).

 

De Allianz man van de match wordt in het stadion en online bekend gemaakt.  

 

“De lancering van de Allianz Man of the Match samen met RSC Anderlecht is voor Allianz een volgende stap in het uitbouwen van onze naambekendheid naar het grote publiek in België, benadrukt ons partnership en de mooie samenwerking met RSCA, maar bovenal biedt het de supporters een unieke kans om de speler te belonen die hen het meeste plezier bracht. Durf gerust en stem voor de ‘Allianz Man of the Match’. Wilfried Neven, CEO - Voorzitter van het Directiecomité Allianz Benelux”.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be