Paars-wit brengt wielershirt uit aan de vooravond van Tourdebuut Remco Evenepoel

Op zaterdag 29 juni kent de Ronde van Frankrijk zijn Grand Départ. De 111ste editie van de iconische wielerwedstrijd wordt ook het Tourdebuut van Sporting Boy Remco Evenepoel, rascoureur met paars-wit bloed. RSCA brengt naar aanleiding van Remco’s Tourdebuut samen met Castelli een wielershirt uit.

De Kleine van Schepdaal verkoos op 5-jarige leeftijd het voetbal boven de fiets. Remco startte zijn voetbalcarrière op Neerpede, en sloeg er elke jeugdtrainer met verstomming dankzij zijn fysieke kwaliteiten en winnaarsmentaliteit.

Op zeventienjarige leeftijd ruilde Evenepoel het voetbal in voor de koers. Daar kwam zijn talent helemaal tot ontbolstering. Van het Pajottenland over de hoofdstad richting het hoogste schavot. Met ondertussen op zijn rijkgevulde palmares: wereldkampioen op de weg én tegen de klok, tweevoudig laureaat Luik-Bastenaken-Luik, eindwinnaar van de Vuelta en meer. 

In het spoor van Eddy

Zaterdag staat Remco aan de start van zijn eerste Tour de France. Een eerste gelegenheid om zich in het spoor te fietsen van die andere kampioen met paars-wit bloed, vijfvoudig Tourwinnaar Eddy Merckx.

Aan de vooravond van het Tourdebuut van Remco brengt RSC Anderlecht samen met het hoogwaardige cyclingmerk Castelli een wielershirt uit. Het Sporting Boy-wielershirt is een ode aan Remco, en een must voor wielerfanaten met een voorliefde voor paars en wit. Je shopt het wielershirt nu op rsca.be/shop.

Vanaf zaterdag, iedereen Sporting Boy. Vas-y, ket.

Samenwerking met Coureur Brussels 

Voor het materiaal in de video werd er samengewerkt met de Brusselse fietsenwinkel Coureur en hun partners. Het shirt zal ook verkocht worden in hun winkel in de Kartuizersstraat 82 te 1000 Brussel.


Mathias Declercq

Press & Communication Manager, RSC Anderlecht

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be