Percy Tau voetbalt voor RSC Anderlecht

Percy Tau zal dit seizoen voor RSC Anderlecht voetballen. De snelle Zuid-Afrikaan past in het spelsysteem van Paars-wit: hij is snel, technisch sterk en doelgericht.  

Sportief directeur Peter Verbeke is blij met de komst van Tau: “Percy is een speler die de hoofdstad en de competitie reeds kent. Hij is een creatieve, technisch sterke, snelle en wendbare speler en kan op verschillende aanvallende posities uit de voeten. Daarnaast heeft hij reeds aangetoond efficiënt en beslissend te kunnen zijn. Wegens de COVID 19 crisis heeft Percy zich niet naar behoren kunnen voorbereiden en moeten we hem nog even tijd geven om belangrijk te zijn voor ons, maar we zijn natuurlijk blij met zijn toegevoegde waarde voor onze kern.” 

Percy Tau kijkt uit naar de samenwerking met zijn nieuwe ploegmaats en de technische staf: “Ik maak deel uit van een elftal dat altijd wil voetballen en aanvallen. Dat is me op het lijf geschreven. RSC Anderlecht past bij mijn voetbalstijl. We zijn voor elkaar gemaakt. Ik zal er alles aan doen om mijn steentje bij te dragen en de club terug te loodsen naar waar het thuishoort :de top van het Belgisch voetbal te loodsen.” 

Als bijlage treft u foto's en een video in dit bericht.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be