RSC Anderlecht en Betway zijn partners

RSC Anderlecht en de organisator van sportweddenschappen betway binden zich aan elkaar voor de komende drie seizoenen. Betway zal zichtbaar zijn rond het hoofdveld van het Constant Vanden Stock stadion en zal het in dialoog treden met de fans van RSC Anderlecht via het digitaal mediaplatform van de club.

Betway’s Anthony Werkman: “We zijn trots en enthousiast om de betting partner van RSC Anderlecht te worden. De club heeft een rijke, succesvolle geschiedenis, en wij zien deze samenwerking als een kans om supporters nog dichter bij Anderlecht en de sensatie van de Pro League te krijgen.”

 

Jo Van Biesbroeck van RSC Anderlecht : “het verbond met Betway is goed nieuws voor de fans. We zijn ervan overtuigd dat de expertise op vlak van sportweddenschappen gesmaakt zal worden door onze supporters. Ook de club is trots om samen te mogen werken met Betway, een bedrijf met een goede reputatie inzake online gaming”

 

Over de Betway Group
De Betway Group is een toonaangevende leverancier van eersteklas entertainment op het gebied van sportweddenschappen, casino, bingo en poker. Het bedrijf is sinds 2006 actief in een aantal gereguleerde online markten en houdt licenties in het Verenigd Koninkrijk, Malta, Italië, Denemarken, Spanje, België, Duitsland en Ierland.

Gevestigd in Malta en Guernsey, met steun van London, Isle of Man, Stockholm en Cape Town, bestaat het Betway team uit meer dan 1000 mensen.

Betway biedt een op maat gemaakte, leuke en goed geïnformeerde weddenschappen beleving, ingebed in veilige omgeving.

 

Betway is lid van een aantal prominente, industrie gerelateerde instanties, waaronder ESSA, de Independent Betting Adjudication Service (IBAS) en de Remote Gambling Association (RGA), en is geaccrediteerd door het vetrouwde internationale keuringsinstantie eCOGRA. Het is ook een partner van de Professional Players Federation (PFF) en een donor van de Responsible Gambling Trust.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be