RSC Anderlecht en Peter Verbeke beëindigen de samenwerking

De club wenst zijn dank te betuigen aan Peter voor het geleverde werk van de afgelopen jaren

Peter Verbeke begon zijn carrière in het professionele voetbal in 2013 als Recruitment Coordinator bij Club Brugge. In 2018 werd hij Sports Manager bij KAA Gent om uiteindelijk in maart 2020 als Head of Sports aan de slag te gaan bij RSC Anderlecht. Peter zette zo de laatste 3 jaar de sportieve lijnen uit bij de club. In januari 2022 werd hij CEO.

In oktober 2022 moest Peter Verbeke het werk staken om medische redenen. Uiteindelijk werd in november 2022 beslist om Jesper Fredberg aan te stellen als nieuwe CEO Sports. Kenneth Bornauw is als CEO Non-Sports verantwoordelijk voor de operationele en commerciële werking van de club.

Van zodra Peter hersteld bleek, knoopte de club gesprekken aan met Peter over zijn toekomst. Die gesprekken verliepen met wederzijds respect en constructief, maar leverden geen akkoord op over een verdere samenwerking. Daarom werd er beslist om de wegen te laten scheiden. De club bereikte intussen ook een akkoord met Peter Verbeke over de modaliteiten van zijn vertrek.

Royal Sporting Club Anderlecht wenst zijn dank te betuigen aan Peter voor het geleverde werk van de afgelopen jaren en wenst hem het allerbeste toe in de toekomst.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be