RSC Anderlecht steunt De Warmste Week en Viva For Life

RSC Anderlecht steunt De Warmste Week en Viva For Life

Het luisterverhaal ‘Fromage’ wordt verkocht voor het goede doel en ook de shirts van de wedstrijd tegen KRC Genk worden geveild.

Ook dit jaar zet Sporting zijn schouders onder De Warmste Week en Viva For Life, de twee grootste solidariteitsacties van Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Het luisterverhaal ‘Fromage’ wordt verkocht voor het goede doel en ook de shirts van de wedstrijd tegen KRC Genk worden geveild.

De Warmste Week & Viva For Life

De Warmste Week staat dit jaar in het teken van kansarmoede. Viva For Life vecht dan weer tegen kinderarmoede. Beide solidariteitsacties zamelen geld in, en daarbij schiet RSC Anderlecht te hulp. Sporting schenkt €5 per verkocht exemplaar van het gloednieuwe luisterverhaal Fromage aan De Warmste Week en Viva For Life. Het ideale kerstcadeau voor iedereen van 6 tot 106 jaar is nu verkrijgbaar in onze fanshop en op rsca.be/shop.

Jan Vertonghen en Zeno Debast met Joris Brys (Studio Brussel).
Jan Vertonghen en Zeno Debast met Joris Brys (Studio Brussel).

Daarnaast zullen ook de gedragen shirts van de wedstrijd tegen KRC Genk in de Croky Cup geveild worden. Het opgehaalde bedrag gaat eveneens naar de twee solidariteitsacties. Bieden kan vanaf nu.

En dan is er nog de Christmas Run, die RSCA samen met de gemeente Anderlecht organiseert op woensdag 21/12. Het startschot van het parcours van 2 kilometer wordt gegeven aan het Dapperheidsplein om 18u. De deelnemers lopen niet alleen door het historische centrum van Anderlecht maar ook door het stadion van RSC Anderlecht. Het opgehaalde inschrijvingsgeld gaat naar de Viva For Life-actie.

Story image
Story image

 

 

 

 

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Royal Sporting Club Anderlecht
Lotto Park
Avenue Theo Verbeecklaan 2
B-1070 Brussels