RSC Anderlecht versterkt zich met Keisuke Goto

De 18-jarige Japanner zal in januari aansluiten bij onze RSCA Futures

RSC Anderlecht verwelkomt Keisuke Goto. De 18-jarige Japanner wordt een jaar lang gehuurd van Júbilo Iwata met aankoopoptie. De aanvaller zal vanaf januari aansluiten bij onze RSCA Futures.

Keisuke is een beloftevolle centrumspits van 1,91m groot. In zijn thuisland Japan begon hij zijn professionele carrière bij Júbilo Iwata en kende hij ook zijn doorbraak bij zijn opleidingsclub. Met meteen 10 goals en 3 assists in 18 wedstrijden in de U18-competitie stroomde hij al snel door naar het eerste elftal. Zijn officieel competitiedebuut voor de hoofdmacht van Júbilo Iwata volgde in februari 2023: tegen Fagiano Okayama wist Keisuke meteen twee keer het net te doen trillen.

Keisuke scoorde intussen al 7 doelpunten en leverde ook een assist af in 33 competitiewedstrijden in de J2 League. Hij is ook Japans jeugdinternational.

CEO Sports Jesper Fredberg:

“Keisuke is een jonge aanvaller met een uniek profiel: groot, technisch sterk en doelgericht. Hij stond al even op onze radar, dus we zijn erg blij dat we hem hebben kunnen overtuigen van ons project. Keisuke zal eerst de kans krijgen om zich bij de RSCA Futures te tonen en zich zo in onze club te integreren.”

後藤選手、ようこそ

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be