RSC Anderlecht werkt samen met nieuwe kledingsponsor

Na afloop van het huidige contract met adidas, en na maanden van nauwgezette evaluatie en onderhandeling, heeft RSCA beslist om samen te werken met een nieuwe kledingsponsor.

RSCA verbindt zich aan een internationale uitdager in de sterk competitieve markt: Joma

Joma werd in 1965 opgericht door Fructuoso Flores en is vandaag leider inzake sportkledij- en schoenen in Spanje. Joma is wereldwijd actief in meer dan 100 landen en bevindt zich in de top 10 sportbedrijven op wereldvlak. Sinds de oprichting is Joma blijven groeien. Vandaag bezit het sportkledingmerk verschillende zusterbedrijven in Italië, de Verenigde Staten, Groot Brittanië, Duitsland, Brazilië en China waar méér dan 200 winkels zijn geopend.  

Op dit ogenblik kleedt Joma vele clubs uit verschillende vooraanstaande voetbalcompetities in Europa zoals Villareal, Sampdoria, Atalanta Bergamo, Toulouse FC en Swansea. Joma is ook actief in andere sporten als Futsal, Rugby, Handball, Volleyball, Basketball, Atletiek, verschillende Olympische comités en in nieuwe projecten die het sportmerk binnenkort zal aankondigen.

Dit vijf jaar durende samenwerkingsverband met Joma zal vanaf het seizoen 2019-2020 van start gaan en staat de club toe om zijn groeiplan te bekrachtigen, meer flexibiliteit in het shirtontwerp en de uitvoering ervan te verkrijgen, alsook meer betrokkenheid van de fans in het ontwerpproces van de uitrusting en een ruimere distributie in de kleinhandel. Dit alles zal voor een outfit zorgen die dicht bij de fans staat.

RSCA en adidas hebben in onderling overleg beslist hun langdurige samenwerking te beëindigen. De club wil adidas bedanken voor de steun die méér dan dertig jaar van kracht was.

Op dit moment zal geen verdere commentaar gegeven worden

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be