RSCA - CLUB BRUGGE: GRATIS PARKING VOOR RSCA-FANS

Voor de topwedstrijd van aanstaande zondag tegen Club Brugge is RSC Anderlecht verheugd, 1500 extra gratis parking plaatsen ter beschikking te stellen voor de supporters van paars-wit.

Uit bevraging eerder is gebleken dat mobiliteit een belangrijke zorg is voor onze fans. De club wil de beleving van de trouwe supporters gevoelig verbeteren door dit eerste initiatief als test aan te bieden: extra gratis parking plaatsen voor de RSCA-fans in de buurt van het Constant Vanden Stock stadion. 

De supporters die zondag met de auto naar Anderlecht afzakken kunnen hun auto kwijt op de parking van de Cora in Anderlecht (Olympische dreef 15, 1070 Anderlecht). De parking is toegankelijk vanaf 12.30 en zal tot 18.00 toegankelijk zijn. (*) De club organiseert gratis shuttlebussen die de fans van en naar het Constant Vanden Stock stadion zal brengen. 

Gelieve de parking van de Westland Shopping Center te vermijden wegens de jaarlijkse kerstshopping. Deze zal uitzonderlijk niet beschikbaar zijn voor de RSCA-fans.

De club vraagt de supporters om vroeger naar het stadion af te zakken en de Sylvain Dupuis te vermijden. Hieronder treft u de routebeschrijving naar de parking Cora.  

(*) De parking wordt stipt om 18.00 gesloten. Gelieve uw auto voor 18.00 te halen zoniet zal de wagen weggetakeld worden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be