RSCA dankt de fans: FC Brugge - RSCA en Charleroi - RSCA op groot scherm

RSC Anderlecht dankt de fans voor de onvoorwaardelijke steun dit seizoen.

De club zal de volgende uitwedstrijden van zondag 14 mei en donderdag 18 mei op groot scherm uitzenden in het Constant Vanden Stock stadion. Alle fans zijn welkom om beide events bij te wonen. De toegang is gratis.

De deuren gaan om 16.00 open. De live uitzending start om 18.00. Iedereen is welkom tot het stadion helemaal vol zit.

Indien RSC Anderlecht zondag (of donderdag) de titel verovert, zullen de spelers de aanwezige supporters groeten op het veld (podium en ereronde) na hun terugkeer uit Brugge of Charleroi. De trofee zal op het hoofdveld overhandigd worden.

RSC Anderlecht vraagt alle fans om het veld niet te bestormen om de overhandiging mogelijk te maken en om alle supporters de gelegenheid te geven om de spelers en de staf te groeten.

Beide evenementen worden als heuse wedstrijden georganiseerd.

De gebruikelijke regels zijn van kracht. De fans zullen worden gecontroleerd aan de poorten van het stadion en vuurwerk is in het stadion verboden.

Handtassen en rugzakken zijn wegens de niveau 3 veiligheidsvoorschriften niet toegelaten. De club vraagt de fans om de openbare orde te eerbiedigen en plaats te nemen op de zitjes (en niet op de trappen van het stadion)

De club zorgt voor de nodige animatie en omkadering.

Er wordt ook een vak open gehouden voor de “uit fans” die (vanuit Brugge en Charleroi) de viering willen bijwonen in het Constant Vanden Stock stadion.

De media is welkom.

Gelieve uw accreditatie aan te vragen bij Sportspress. Indien de titel zondag of donderdag veroverd wordt bent u welkom op de perstribune. De club zal ook een Mixed Zone aan de rand van het veld inrichten.

SNG wagens kunnen terecht op de TV Compound (gelieve uw komst te bevestigen en nummerplaat van de wagen via email aan charlotte.cox@rscanderlecht.be)

Cameraploegen zijn welkom op het veld tijdens de eventuele ereronde.  

De accreditatie aanvragen worden op donderdag 16 mei om 18.00 afgesloten.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be