RSCA en adidas introduceren nieuw paars-wit thuistenue

RSC Anderlecht en shirtsponsor adidas presenteren vandaag het officiële nieuwe thuistenue voor het seizoen 2018-19. Een opvallend detail is het glanzende patroon. Het thuisshirt draagt traditiegetrouw de paarse kleur, met witte accenten. Ook in de rest van de outfit komt deze kleurcombinatie terug, waarmee ‘Paars-Wit’ zijn bijnaam op het veld eer aandoet. Op 21 juli, in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Stade Rennais, zal de ploeg van Hein Vanhaezebrouck voor het eerst aantreden in het nieuwe tenue. Vanaf vandaag is het beschikbaar in de Fan Shop en in de webshop

Paars-wit basis
Als aanvulling op het paars, zijn de kraag en mouwen voorzien van een smalle witte band. Aan de zijkant van het truitje zijn drie witte adidas-strepen te vinden. Net als het shirt hebben ook het broekje en de kousen van het thuistenue een paarse kleur, met in beide gevallen drie witte strepen. Daarmee komt het paars-wit terug in het hele adidas-tenue, een kleurcombinatie die onlosmakelijk verbonden is met de club.

Design en innovatie
In het paars van het shirt is een subtiel element verwerkt: een glanzend driehoekig patroon, dat symbool staat voor de ‘driehoekjes’ in verzorgd aanvalsspel. Deze sportieve insteek komt ook terug in het neklabel: de tekst 'As A Champion' symboliseert de winnaarsmentaliteit van de club. Het shirt is gemaakt van climalite-materiaal, dat een goede vochtafdrijving garandeert en ervoor zorgt dat het tenue snel droogt bij inspanning. Daarnaast heeft de hals van het truitje een moderne v-vorm, een update sinds dit seizoen. Sponsor BNP Paribas Fortis siert aan de voorzijde het midden van het voetbalshirt, Proximus is zichtbaar op de achterkant.

Het nieuwe thuistenue is vanaf vandaag verkrijgbaar in de vernieuwde Fan Shop in het Constant Vanden Stockstadion in Anderlecht, alsook in de webshop van RSC Anderlecht.

@adidasfootball

#heretocreate

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be