RSCA neemt teamfoto aan Abattoir

RSCA neemt teamfoto aan Abattoir

Sporting kiest opnieuw voor een symbolische plek in de stad voor de officiële teamfoto van het seizoen 2023-2024

Net als elk seizoen maakt paars-wit na het officieel sluiten van de transferperiode een geüpdatete versie van de ploegfoto. Vorig seizoen werd de officiële teamfoto nog gemaakt aan het Atomium in Brussel. Voor de team picture voor het seizoen 2023-2024 trok paars-wit naar de emblematische Abattoir-site in Anderlecht, een symbolische plek op een steenworp van het stadion, tussen het toeristische centrum van Brussel en Neerpede.

Met die keuze wil Sporting de band met zijn gemeente en haar inwoners in de verf zetten, en haar liefde uiten voor de hoofdstad. De vroegere slachthuissite, die een cultstatus in Brussel verwierf door de film Dikkenek, is vandaag een polyvalente stad in de stad, waar culturen samenkomen op de wekelijkse markt, waar culturele activiteiten georganiseerd worden, en waar kinderen met vaak moeilijke thuissituaties een plek vinden met opvang en activiteiten om te spelen en op te groeien.

Ook fans kunnen hun eigen exemplaar van de poster in het homeshirt krijgen. Wie een bestelling in de webshop plaatst, of een aankoop in de fanshop doet, krijgt een poster bij zijn aankoop.

De officiële teamfoto:

Official team picture - © RSCA Studio
Official team picture - © RSCA Studio

Behind the scenes:

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Royal Sporting Club Anderlecht
Lotto Park
Avenue Theo Verbeecklaan 2
B-1070 Brussels