RSCA - Qarabag FK : verstrengde veiligheidsmaatregelen

UEL: RSCA - Qarabag

​De club heeft voor de UEFA Europa League wedstrijd tegen Qarabag opnieuw een versterkt veiligheidssysteem met meer veiligheidsmensen afgesproken. Want veiligheid voor allen is onze eerste prioriteit. De aanpak zal gelden voor alle aanwezigen.

Hieronder treft u een overzicht van de maatregelen :

  • Rugzakken, handtassen, plastic tassen enz… zijn niet toegelaten in het stadion.
  • Elke aanwezige zal gefouilleerd worden. Daarom vragen we de supporters om vroeger dan gewoonlijk in het Constant Vanden Stadion aanwezig te zijn opdat elke aanwezige op tijd zijn/haar plaats kan bereiken.
  • Bommetjes of luide knallen kunnen nodeloze paniek veroorzaken. Wie betrapt wordt zal de hoogst denkbare straf ondergaan. Er zal streng toegezien worden op het eerbiedigen van dit verbod.
  • Gelieve tijdens de rust in het stadion te blijven.
  • U dient ten alle tijde in het bezit te zijn van een geldig toegangsticket en identiteitskaart.

We rekenen op alle toeschouwers om de politie en de club te helpen de wedstrijd in goede banen te leiden.

Persconferentie Qarabag

Journalisten en fotografen die woensdagavond 9 december 2015 de persconferentie van Qarabag in het Constant Vanden Stockstadion willen bijwonen, moeten een mailtje sturen naar Maarten Thibaut (maarten.thibaut@rscanderlecht.be). Zij kunnen een bandje afhalen aan de hoofdingang en hiermee het stadion betreden.

RSCA - Qarabag

Journalisten en fotografen die geaccrediteerd zijn voor de UEFA Europa League wedstrijd tussen RSCA en Qarabag moeten donderdagavond eerst een bandje afhalen tegenover café ‘Le Fairplay’ en vervolgens een accreditatie in de Simonetzaal. Met het bandje én de accreditatie is het mogelijk het stadion te betreden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be