RSCA verwelkomt Tudor Mendel-Idowu van Chelsea FC

RSCA verwelkomt Tudor Mendel-Idowu van Chelsea FC

Tudor tekent een contract voor drie seizoenen, met optie op een extra seizoen

Tudor Mendel-Idowu (18), een beloftevolle vleugelaanvaller van Chelsea FC, tekende zonet een contract van drie seizoenen bij paars-wit met optie op een extra seizoen.

 Tudor maakt al sinds 8-jarige leeftijd deel uit van de Academy van Chelsea. Hij is een snelle, dribbelvaardige en aanvallende flankspeler die ook jeugdinternational van Engeland is. Hij tekende in 2021 een eerste contract bij Chelsea, maar verlengde zijn contract niet en kiest nu voor een nieuwe uitdaging bij paars-wit.

CEO Sports Jesper Fredberg:

“Het past perfect in onze filosofie om jonge talenten als Tudor vast te leggen. We willen de beste talenten voor Anderlecht laten spelen. Tudor is niet alleen een talentvolle speler, hij is ook hongerig om zich te bewijzen en hij heeft duidelijk een goede opvoeding genoten. Bij Anderlecht kunnen we hem een duidelijk sportief traject bieden zodat hij de volgende stap kan nemen.”

Tudor Mendel-Idowu:

“Het voelt erg goed om hier te zijn. Ik was al snel gefascineerd door het sportief project dat zowel Jesper als Mikkel me hebben uitgelegd. Ik kijk ernaar uit om mijn stempel te drukken bij deze mooie club.” 

 

 

 

 

 

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Royal Sporting Club Anderlecht
Lotto Park
Avenue Theo Verbeecklaan 2
B-1070 Brussels