RSCA voetbalt achter gesloten deuren in augustus

Na een constructief overleg met de lokale autoriteiten hebben de Burgemeester van Anderlecht en de CEO van RSC Anderlecht vandaag beslist, om gedurende de maand augustus, de thuiswedstrijden volledig achter gesloten deuren af te werken.

Het betreft de wedstrijden van 16 augustus tegen Excelsior Moeskroen en van 23 augustus tegen KAS Eupen. Enkel de spelers en staf van beide teams, de delegaties van beide clubs, de medewerkers van de tv productie, de media en de noodzakelijke operationele medewerkers zullen toegelaten worden in het Lotto Park.

“We hebben deze moeilijke beslissing genomen na de recente ontwikkelingen van de pandemie. Samen met de gemeente Anderlecht kiezen we ervoor om het algemeen belang te dienen door zo weinig mogelijk risico’s te nemen op vlak van de volksgezondheid. Ik wil de verschillende diensten van onze gemeente danken voor de uitstekende samenwerking”, aldus RSCA CEO Karel Van Eetvelt.

Fabrice Cumps, de Burgemeester van Anderlecht, treedt bij: “We moeten de recente ontwikkelingen van het virus ernstig nemen. Het is van levensbelang om geen enkel risico te nemen. Ik ben erg tevreden dat de directie van RSC Anderlecht en de gemeente op dezelfde lijn zitten in de aanpak van de wedstrijdorganisatie gedurende de maand augustus.”           

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be