RSCA Women verbeteren toeschouwersrecord Lotto Super League

2.613 fans tekenden present in het Lotto Park en zagen onze RSCA Women met 5-0 winnen tegen Club YLA

Zaterdag 23 maart 2024 is een hoogdag geworden voor het Belgische vrouwenvoetbal. Niet alleen stond de eerste topper tegen Club YLA in de play-offs op het programma voor onze RSCA Women. De wedstrijd was ook het sluitstuk van de 'Sporting Girls'-campagne van RSC Anderlecht in samenwerking met partner Telenet.

Fans van onze RSCA Women en de vrouwelijke fans van RSC Anderlecht kregen hun eigen 'Sporting Girls'-sjaal cadeau van de club en de deuren van het Lotto Park zwaaiden uitzonderlijk gratis open voor alle fans van de RSCA Women.

Zowel op als naast het veld werden hoge ogen gegooid. Met 2.613 toeschouwers brak de club het toeschouwersrecord in de Lotto Super League, dat voordien op naam van KAA Gent Ladies stond. Onze RSCA Women genoten zichtbaar van de aanmoedigingen onder een stralende zon in het Lotto Park. Ze namen met ruime 5-0 cijfers de maat van Club YLA (doelpunten van Wijnants, Vatafu, Deloose en Diki-Ouzraoui). Onze RSCA Women beginnen zo de play-offs met een driepunter en blijven meestrijden voor een zevende titel op rij.

Onderstaande foto's kunnen rechtenvrij gebruikt worden door alle redacties, met vermelding van 'RSCA Studio'.

 

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be