RSCA X Arte

De samenwerking tussen RSCA en modemerk Arte leverde een exclusief voetbalshirt op dat in minder dan 48 uur uitverkocht. Ook de capsule collectie is nu beschikbaar.

RSC Anderlecht x Arte slaan de handen in elkaar en versmelten de inspirerende kracht van mode en voetbal. Een viering van twee culturen en de verbindende kracht van hun communities.

De samenwerking uit zich in een exclusieve shirt en streetwear collectie. Het exclusieve Joma shirt werd zaterdag gedragen in de galawedstrijd tegen Olympique Lyonnais en vloog in minder dan 48 uur de deur uit. 

Sinds maandag is ook de de capsule collectie beschikbaar. De collectie bestaat uit een tracksuit, een T-shirt, een long sleeve, een polo T-shirt en een sjaal. Een combinatie van de esthetiek van Arte met het unieke DNA van RSC Anderlecht.

Tim Borguet - Marketing Director RSC Anderlecht

“RSC Anderlecht staat voor verbinding en diversiteit. Het is die inclusieve cultuur die de ruimste fanbase van het land bindt. Arte vertegenwoordigt dezelfde waarden en spreekt een community aan die raakvlakken deelt met ons publiek. Met samenwerkingen als deze versterken en verruimen we de wereld van RSC Anderlecht binnen en buiten de voetbalcultuur.”

RSCA x Arte: nu verkrijgbaar op rsca.be/shop.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be