Wie kroont zich zaterdag tot Hello bank! FIFA Master?

Beste,

Op zaterdag 5 mei wordt in het Constant Vanden Stockstadion de finale van de Hello Bank! FIFA Masters georganiseerd. Daarin nemen de acht beste spelers uit de afgelopen online kwalificatietoernooien het op tegen acht professionele FIFA-spelers uit binnen- en buitenland, met als doel de uiteindelijke Hello! bank FIFA Master 2018 te kronen.

Zakaria Bentato verdedigt de eer van RSC Anderlecht en wordt uitgedaagd door Quentin Vande Wattyne van Excel Moeskroen, Julian Albian Fernandez van Standard, Bryan Moeyaertvan Defusekids, Stefano Pinna van ECV, Aristote Ndunu van AZ, Ali Riza Aygün van PSV en Kai Wollin van Manchester City. Die lijst wordt aangevuld met de acht finalisten die zich in de afgelopen maanden via de online kwalificatietoernooien wisten te plaatsen voor deze grote finale.

Het toernooi kan niet enkel ter plaatse in het Constant Vanden Stockstadion gevolgd worden, er wordt ook een professionele livestream met commentaar voorzien op Twitch (vanaf 13.00 uur, na de groepsfase).

Wij nodigen u met plezier uit om live in het Constant Vanden Stockstadion een kijkje te komen nemen tijdens de finale van de Hello Bank! FIFA Masters. Hopelijk tot dan!

 

Datum: zaterdag 5 mei

Start toernooi: 11.30 uur

Finale: 18.30 uur

Locatie: Constant Vanden Stockstadion – Tribune 2 – Bacardi Bar

Parkeren kan voor de ingang van de Bacardi Bar.

Voor meer info, contacteer: Ellen Volckaert

E-mail: ellen.volckaert@rscanderlecht.be

GSM: 0478611668

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Royal Sporting Club Anderlecht

Neem contact op met

Lotto Park Avenue Theo Verbeecklaan 2 B-1070 Brussels

mathias.declercq@rscanderlecht.be

www.rsca.be